Modtag tilbud om cykelforsikring

Bliv kontaktet af Tryg mhp at modtage tilbud om cykelforsikring og støt samtidig din klub med kr. 200

Dansk Triatlon Forbund har netop landet en sponsoraftale med Tryg Forsikring, som i forvejen er vores forsikringspartner. Den nye aftale er en gevinst for hele tri-miljøet i Danmark, da den både tilgodeser klubber, medlemmer og forbundet.

Først og fremmest betyder vores samarbejdsaftale med Tryg, at alle medlemmer har mulighed for at tegne forsikringer med op til 30 pct. rabat. Tryg tilbyder derudover en cykelforsikring, der er fordelagtig for alle, der dyrker triatlon og har investeret i en eller flere dyre tricykler.

Den nye sponsoraftale er også en god ordning for klubberne, fordi den giver dem mulighed for at tjene penge. Kort fortalt, så får klubberne 200 kr. for hvert af deres medlemmer, der overfor forbundet angiver, at de gerne vil kontaktes af Tryg med henblik på at modtage et tilbud på cykelforsikring.

Ved nedenstående tilmelding accepterer jeg at blive kontaktet af Tryg mhp. at modtage et forsikringstilbud.
Når tilbuddet er modtaget har jeg samtidig støttet min triatlonklub med kr. 200.
Jeg forpligtiger mig ikke til at gøre brug af tilbuddet.
31.05.2019
28.03.2019 kl. 10.00 - 31.05.2019 kl. 10.00
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'